Voor bedrijven

Een medewerker die goed in zijn vel zit, dat wilt u toch ook?

Voorkomen is beter dan genezen… Aldus een bekend spreekwoord en daar heeft het regelmatig gelijk in gekregen.

Langdurige uitval van personeel door ziekte is voor een onderneming een groot verlies. Op gebied van uitvoering van werk, beschikbare kennis en op financieel vlak kan dit grote gevolgen hebben voor u als werkgever.

Een werknemer die goed in zijn vel zit heeft een goede balans tussen werk en privé en presteert daardoor vaak beter op de werkvloer.

Be Positive (boks)coaching biedt coaching aan voor uw medewerkers. Denk hierbij ook aan situaties die niet op werkvloer ontstaan, maar waar uw medewerker mogelijk wel mee te maken kan krijgen.

In Balans

Het inzetten van je kennis, kunde en talenten binnen de onderneming waar je werkt. Balans vinden en behouden tussen werk, thuiswerken, gezin, familie en je eigen welzijn. Dat is de uitdaging waar werknemers voor staan.
Soms merk je dat als er op een van de onderdelen meer inspanning van je wordt gevraagd, er een emotionele onbalans ontstaat. Als er een constant stress niveau aanwezig is, dan ligt een burn-out op de loer (bron testonderzoek NCPSB: Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn-out)

De combinatie van een persoonlijk gesprek en het boksen geeft een uitlaadklep voor de emoties en een extra boost aan de ontspanning

Bokscoach Hanneke weet door haar jarenlange werkervaring in een grote onderneming, hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Waar uw medewerkers mee te maken kunnen hebben: van (commerciële) doelen, projecten, presteren, omgaan met werkdrukte tot reorganisaties. Dan zijn er ook nog privé situaties waar uw medewerker mee te maken kan krijgen.
Individuele (boks)coaching kan ingezet worden om uw medewerker te helpen als ze te maken krijgen met bijvoorbeeld ingrijpende gebeurtenissen, ziekte, (voorkomen van) burn-out of bij het groeien in zelfvertrouwen.

Wilt u investeren in uw medewerkers?

Dat kan op verschillende manieren zoals een persoonlijk coachtraject voor een individuele medewerker of door een workshop of training te organiseren voor uw medewerkers. Zo’n workshop of training kan bijvoorbeeld gaan over persoonlijke groei, persoonlijke kwaliteiten of het aangeven van grenzen.

Met alle plezier horen we wat uw wensen zijn en maken we een voorstel voor u op maat. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Voor een onderneming is de BTW aftrekbaar en denk aan de fiscale mogelijkheden van de werkkostenregeling, opleidingskosten en werktrajectbegeleiding.