Voor bedrijven

Een medewerker die goed in zijn vel zit, dat wilt u toch ook?

Voorkomen is beter dan genezen… Aldus een bekend spreekwoord en daar heeft het regelmatig gelijk in gekregen.

Langdurige uitval van personeel door ziekte is voor een onderneming een groot verlies. Op gebied van uitvoering van werk, beschikbare kennis en op financieel vlak kan dit grote gevolgen hebben voor u als werkgever.

Een werknemer die goed in zijn vel zit heeft een goede balans tussen werk en privé en presteert daardoor vaak beter op de werkvloer.

Be Positive (boks)coaching biedt coaching aan voor uw medewerkers. Denk hierbij ook aan situaties die niet op werkvloer ontstaan, maar waar uw medewerker mogelijk wel mee te maken kan krijgen.

Bokscoach Hanneke weet door haar jarenlange werkervaring in een grote onderneming, hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. Waar uw medewerkers mee te maken kunnen hebben: van (commerciële) doelen, projecten, presteren, omgaan met werkdrukte tot reorganisaties. Dan zijn er ook nog privé situaties waar uw medewerker mee te maken kan krijgen.

Individuele (boks)coaching kan ingezet worden om uw medewerker te helpen als ze te maken krijgen met bijvoorbeeld  ziekte, rouwverwerkering, (voorkomen van) burn-out, willen groeien in zelfvertrouwen, begeleiding bij (dreigend) ontslag, begeleiding na ontslag en weer terugkeren naar de arbeidsmarkt, balans tussen werk en privé bij thuiswerken etc. etc.

Lees meer over geven van een coachbudget, als individueel traject of als waardebon, verderop op deze pagina

In Balans

Het inzetten van je kennis, kunde en talenten binnen de onderneming waar je werkt. Balans vinden en behouden tussen werk, thuiswerken, gezin, familie en je eigen welzijn. Dat is de uitdaging waar werknemers voor staan.

Soms merk je dat als er op een van de onderdelen meer inspanning van je wordt gevraagd, er een emotionele onbalans ontstaat. Als er een constant stress niveau aanwezig is, dan ligt een burn-out op de loer (bron testonderzoek NCPSB: Nationaal Centrum Preventie Stress en Burn-out)

Be Positive (boks)coaching heeft speciaal voor werknemers een programma ontwikkelt waarmee uw werknemers geholpen worden om balans te vinden tussen inspanning en ontspanning, tussen werk en privé.

In een persoonlijk gesprek kijken we waar uw medewerker tegenaan loopt, ook op emotioneel vlak.

De combinatie van een persoonlijk gesprek en het boksen geeft een uitlaadklep voor de emoties en een extra boost aan de ontspanning

Door middel van een aantal testen, o.a. een op de DISC* gebaseerde test, kernkwadranten en een energiebalans leert uw medewerker zichzelf beter kennen en krijgt inzicht welke manier van werken én ontspannen voor hem/haar persoonlijk het meest effectief is.

* DISC is een model dat beoogt menselijk gedrag en drijfveren in kaart te brengen. Het werd ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog William Moulton Marston 

 

Wilt u investeren in uw medewerkers?

Dat kan op verschillende manieren zoals een persoonlijk coachtraject voor een individuele medewerker of door het beschikbaar stellen van een coachbudget voor alle medewerkers, leuk om te geven in de vorm van een waardebon.

Met alle plezier horen we wat uw wensen zijn en maken we een voorstel voor u op maat. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Tips voor vergoedingen

Voor een onderneming is de BTW aftrekbaar.

Afhankelijk van het te bereiken doel van de coaching voor de medewerker, zijn er zeker mogelijkheden. Denk  hierbij onder andere aan de werkkostenregeling, opleidingskosten bij werktrajectbegeleiding etc.