Tarieven

Algemeen

 

Je kunt bij Be Positive (boks)coaching terecht voor één of meerdere gesprekken. Ik maak graag eerst vrijblijvend kennis met je tijdens een telefonisch gesprek. In dat gesprek krijg je ook informatie over mijn werkwijze. Als we een klik hebben en samen besluiten door te gaan, maken we aan de hand van je hulpvraag een inschatting van het aantal gesprekken. De invulling van de gesprekken en boksoefeningen is altijd maatwerk en afgestemd op je persoonlijke wensen.

Wil je investeren in jezelf? Dit zijn de tarieven

telefonisch kennismakingsgesprek                       

gratis

(boks)coachgesprek 75 minuten
-> betaalt je werkgever
dan geldt het zakelijke tarief van 100 euro per sessie

80 euro

workshops en trainingen

zie pagina workshop en training

Vergoedingen

Vergoeding verzekering

De coachingsgesprekken en themapakketten worden doorgaans niet door de verzekeraar vergoed.
Toch kun je als particulier op verschillende manieren je kosten voor een coachingstraject (deels) vergoed krijgen.

Vergoeding particuliere coaching

Ben je zelf ondernemer, dan kun je coachingskosten opvoeren als bedrijfskosten.

Via je werkgever
Je kunt je werkgever of leidinggevende vragen om een vergoeding van de kosten. Vaak is er een budget voor opleidingen, functioneren, persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie of herstel waaruit de werkgever dit soort kosten kan vergoeden.

Via de belasting
Als het doel van het coachingstraject gericht is op verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid, dan kun je deze kosten inclusief de btw als scholingskosten aftrekken. Let op: dat kan alleen wanneer je als particulier zelf de kosten voor coaching betaalt. Controleer de actuele regelingen en voorwaarden altijd op de site van de belastingdienst.

Vergoeding door werkgevers

Voor de onderneming is de btw aftrekbaar. Afhankelijk van het te bereiken doel van de coaching voor de medewerker, zijn er zeker mogelijkheden. Denk hierbij onder andere aan de werkkostenregeling, opleidingskosten bij werktrajectenbegeleiding etc.